Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Vilka är CapDev Finance?

CapDev Finance erbjuder små och medelstora företag ett företagslån och leasing enkelt och snabbt. Hos oss får du en personligare service och en snabbare hantering. Vi erbjuder flexiblare finansiering än många av våra konkurrenter. Vårt mål är att hjälpa ditt företag med ett snabbt och flexibelt företagslån och leasing.

CapDev Finance lånar ut till svenska aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag och enskilda firmor. Har du frågor kontakta oss.

För att ansöka om finansiering hos CapDev Finance krävs att du är en verklig huvudman på det ansökande företaget. Vilket betyder att du måste ha en ledande roll och vara firmatecknare inom företaget, exempelvis VD eller styrelseledamot. Företaget måste även vara registrerat i och vara aktivt i Sverige.

Du kan antigen fylla i vårt ansökanformulär eller skriva in ditt telefonnummer på formuläret nedan så ringer vi upp dig. En ansökan är kostnadsfritt och du binder dig inte till något.

För att få ett företagslån eller leasing krävs det att du har ett svenskt aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma. Vi ser över er ekonomi och gör en kreditbedömning. Ibland måste vi avslå ansökningar på grund av sökande företag har exempelvis höga skulder. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen för att kunna bevilja ett lån eller leasing.

Vi gör endast en UC på företaget innan vi skriver på ett låne- eller leasingavtal. Vi gör ingen UC på dig som privatperson. Privatpersoner gör vi en kreditupplysning via creditsafe. Det syns inte för andra banker och kommer därför inte försämra din kreditvärdighet.

Normalt har du pengarna på kontot samma dag. Beroende på helgdagar och bankernas överföringstider kan lånet dröja till följande bankdag.