Vi gör det omöjliga möjligt!

CapDev Finance är ett företag verksamt inom företagslån och leasing för svenska små- och medelstora företag. Vi erbjuder ett enkelt och smidigt alternativ till traditionella banklån för dessa företag.

Som företagare är det ibland svårt att få kostnaderna att gå ihop. Nya investeringar och oförutsedda utgifter kan kräva att pengar snabbt finns tillgängliga, men för dig som just startat din verksamhet eller har ojämna inkomster kan det tyvärr vara svårt att få låna pengar innan det är för sent.

Det var med tanke på Sveriges små- och medelstora företagare som vi på CapDev startade vår verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda snabba, enkla och flexibla lån med bra och tydliga villkor utan onödigt krångel, även till dig som inte kan gå in med egen säkerhet. Vi tror nämligen på att mindre företag kan lyckas och vet att du som jobbar och lever med din dröm har drivet som krävs för att lyckas med ditt projekt – därför kan vi erbjuda lån och finansiering till dig som annars har svårt att få dessa.

Vår Mission

Under de senaste tre åren har mer än hälften av alla små- och medelstora bolag i Sverige sökt finansiering. Det är inte så konstigt. För om företagare är motorn i ekonomin så är finansiering det bränsle som behövs för att starta, gasa och ta sig förbi hinder som dyker upp under resans gång.

Tyvärr har det varit svårt att få hjälp. Banker har prioriterat större bolag som är enskilt lönsammare och samtidigt ignorerat ny smart teknik som förenklar och förbättrar. Utmanare har visserligen tagit sikte på mindre företag, men ofta på bekostnad av transparens och schyssta villkor.

Till slut bestämde vi oss för att göra något åt saken med en tjänst som stöttar företagare när de behöver det som mest. För oss är det nämligen glasklart: en motor utan bränsle funkar inte, och en värld utan företagare är en sämre värld.